На Харківщині російські військові викрали українку з дому, щоб зґвалтувати її. Про це довідалися слідчі прокуратури, а журналісти «Слідства.Інфо» ідентифікували цих окупантів.

Українські правоохоронці на початку квітня 2023-го повідомили про підозру військовослужбовцям 99 самохідного артилерійського полку 3 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії західного військового округу ЗС РФ — командиру полку Емілю Ахмерову, командиру відділення командно-бойової машини Маммі Мамієву, а також водію Костянтину Шляпнікову, які знущалися з мирного населення Ізюмської територіальної громади Харківської області.

20 квітня 2022 року, під час окупації Харківщини, російські окупанти напилися й приїхали на БТРі до будинку потерпілої жінки.

За даними правоохоронців, Еміль Ахмеров на прізвисько «Вовк» вистрілив у бік господарських прибудов, а решта російських військових оточили будинок і подвір’я українки. Жінка вийшла з будинку на крики й постріли, окупанти наказали віддати мобільні телефони усіх мешканців будинку на перевірку, після чого поїхали.

Ввечері окупанти Шляпніков і Маммієв повернулися до будинку і погрозами й пострілами змусили жінку піти з ними, а її чоловіку та його матері сказали залишатися вдома. Потерпілій натягли на очі капюшон, посадили на БТР і повезли до приватного будинку, де очікував Ахмеров.

Під час поїздки один із військових РФ почав підіймати кофту жінки й торкатися її тіла.

У приватному будинку, в якому знаходилися російські окупанти, жінку змусив до орального сексу невідомий російський військовий, після чого прийшов Ахмеров і вигнав його з кімнати, говорячи, що він перший ґвалтуватиме українку. Того ж вечора жінку зґвалтували також Маммієв і Шляпніков, після чого її повернули додому.

За висновком судмедексперта, на щоці жінки є рубці, які утворилися внаслідок загоєння забитої рани.

Журналісти «Слідства.Інфо» ідентифікували російських окупантів за сторінками у «ВКонтакті» та «Однокласниках».

44-річний командир на прізвисько «Вовк» Еміль Ахмеров родом з Нефтекумська Ставропольського краю РФ. Військовий одружений і має дітей.

Чоловік закінчив Казанське вище артилерійське командне училище, і починаючи з 2000 року постійно служив у різних військових частинах.

Дружина військового РФ — Алія Ахмерова (у дівоцтві — Ісмагілова) — з російським окупантом давно разом, про що свідчать безліч спільних світлин.

Судячи з соцмереж, російський військовий має двох синів і на своїх сторінках він презентує себе як люблячий батько і хороший сім’янин.

Поки чоловік ґвалтує українських жінок, дружина Ахмерова ходить по італійських ресторанах і московських торгових центрах.

На відміну від дружини окупанта, яка уникає дописів про так звану спеціальну військову операцію, матір Ахмерова підтримує війну проти України.

Еміль Ахмеров давно не з’являвся у мережі. Якщо окупант ще живий, то йому загрожує позбавлення волі строком від 8 до 12 років (стаття 438 КК України).

Другий ґвалтівник — 21-річний Костянтин Шляпніков родом з міста Кунгуре Пермського краю. Після проходження військової служби окупант вирішив підписати контракт зі збройними силами РФ. У 2020 році родина російського військового переїхала у село Керманово Вологодської області.

Російський окупант Костянтин Шляпніков

Окупант знаходився в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення РФ.

Українські захисники ліквідували Шляпнікова 24 жовтня 2022-го у Сватовому на Луганщині.

Ще один ґвалтівник — 24-річний молодший сержант 99 самохідного артилерійського полку Маммі Маммієв — родом з міста Дагестанські Вогні (Республіка Дагестан).

Російський окупант Маммі Маммієв

Сторінки у соціальних мережах окупанта порожні, однак журналістам вдалося знайти інформацію про ґвалтівника на сайті школи №7, у якій він навчався.

Російські вчителі у рамках пропаганди провели для дітей класну годину на тему «Герої нашого часу», на якій розповіли про те, що 25 серпня 2022-го Маммієва ліквідували ЗСУ.

Читайте також: Ґвалтував і погрожував вбити маленького сина: на Херсонщині окупант оселився в українки та знущався з неї